Dizajn interijera

Stan B

Vlasnik stana B tražio je idejno rješenje interijera postojećeg stanja u potkrovlju.
Radi se o mlađoj muškoj osobi koja posao obavlja kod kuće i koja ima veliko društvo. Iz tog su razloga dnevni boravak i kuhinja projektirani kao jedna cjelina, a radni je dio sobe osmišljen dijelom i za druženje.
Kako je proračun za kupovinu i završne radove bio relativno mali, većina namještaja je predviđena iz Ikeinog programa, a ugradbeni elementi su dizajnirani za izradu po mjeri.
Kod ovog projekta je korištena tehnika kolaž te su zidovi ‘položeni’ u plošni prikaz kako bi se na istoj slici dobio pogled na sve četiri strane prostorije.


  • Notice: Undefined variable: content in /home/ofir/public_html/cornus-osijek.hr/wp-content/themes/cornus/templates-pages/template-design-child.php on line 91

  • Notice: Undefined variable: content in /home/ofir/public_html/cornus-osijek.hr/wp-content/themes/cornus/templates-pages/template-design-child.php on line 91

  • Notice: Undefined variable: content in /home/ofir/public_html/cornus-osijek.hr/wp-content/themes/cornus/templates-pages/template-design-child.php on line 91