Dizajn interijera

Open space ured

Prema zahtjevu investitora, prostor se trebao preurediti u arhitektonski atelje s dva pojedinačna ureda i open space radnim prostorom sa 5-7 radnih mjesta.
Uz dva prostora za sastanke (jedan za 12, a drugi za 6-8 osoba), ured treba imati lobby s recepcijom i čekaonicom za kratko zadržavanje stranaka, priručnu kuhinju, sanitarni čvor i prostoriju za server, fotokopirni aparat, ploter i ostalo.
Ulazni prostor je osmišljen i kao galerija slika i projekata izvedenih od strane tvrtke. Izloženi su u visokim staklenim panelima s desne strane i diskretno osvijetljeni podnom rasvjetom.
Umjesto zidova ili nekih drugih pregrada, oba prostora za sastanke i pojedinačni uredi odvojeni su staklenim pregradama. Na taj način se vizualno prostor čini slobodan i puno veći no diskrecija, u slučaju poslovnih sastanaka, se može postići panel zavjesama.


  • Notice: Undefined variable: content in /home/ofir/public_html/cornus-osijek.hr/wp-content/themes/cornus/templates-pages/template-design-child.php on line 91

  • Notice: Undefined variable: content in /home/ofir/public_html/cornus-osijek.hr/wp-content/themes/cornus/templates-pages/template-design-child.php on line 91

  • Notice: Undefined variable: content in /home/ofir/public_html/cornus-osijek.hr/wp-content/themes/cornus/templates-pages/template-design-child.php on line 91